De ce SKIPPER.RO?

Daca ne-ati fi intrebat acum 10 ani cum vedem viitorul serviciilor nautice in Romania, v-am fi raspuns destul de simplu: "Aveti rabdare, romanii inca nu au o cultura nautica. Yachting-ul a fost asociat intotdeauna ca fiind apanajul bogatilor, celor care-si permit sa cumpere un yacht si sa navigheze pe apele lumii!"

Azi, suntem bucurosi ca rabdarea noastra a luat sfarsit. Piata nautica in tara s-a dezvoltat neasteptat si ne-am gandit ca este momentul pentru un proiect nou: platforma SKIPPER.RO!

Ce ne propunem?

Ce ne propunem este sa informam si sa usuram modul de cautare a celor care sunt interesati de anumite servicii nautice, sa unim piata nautica autohtona pe un singur motor de cautare, SKIPPER.RO.

Suntem convinsi ca acest proiect este si va fi unul de succes, ca fiecare dintre cei care sunt deja inscrisi ca membri si ceilalti care vor raspunde invitatiei noastre de a deveni la randul lor membri, indiferent de categoria aleasa, vom putea construi impreuna oferte de calitate, informatii utile, toate in beneficiul celor care iubesc acest domeniu.

Echipa Skipper.ro

Bogdan Raduta

lorem ipsum

Ionut Marzac

lorem ipsum