In anul 2015, cativa oameni pasionati de yachting s-au cunoscut si au inceput sa concureze in competitiile de sailing sub numele de “Sail La Vie”. Desi componenta echipei s-a modificat in decursul anilor, a ramas constanta ideea exprimata de numele ei, si anume “o combinatie intre pasiunea pentru sailing si placerea de a trai”.

Inca de la inceput, “Sail La Vie” a concurat in competitiile nationale la categoria cruisere, pe diverse veliere. Cea mai buna performanta a venit in 2017, când alaturi de velierul Constantza (Beneteau Oceanis 473) am castigat Cupa Romaniei la categoria ORC B. Aproape firesc, pasul urmator a fost sa infiintam clubul de yachting “Sail la Vie” în 2018 si sa ne afiliem la Federatia Romana de Yachting. In sezonul competitional 2018, clubul a avut o echipa inscrisa in Cupa Romaniei si doua in Campionatul National al Romaniei.

Scopul clubului este acela de a promova sailingul si de a aduce aproape skipperi, sailori si oameni “virusati” de sailing, toti fiind bineveniti in “Sail La Vie”. Pentru a ne atinge scopul, ne propunem sa inchegam o comunitate de pasionati de sailing, sa organizam evenimente legate de sailing, sa formam echipe pentru competitiile de sailing si sa organizam croaziere de sailing.

Echipele Sail La vie

In componenta echipelor noastre isi gasesc locul atat sailori experimentati, cat si incepatori, deci indiferent de nivelul la care te afli, contacteaza-ne. Sailingul de competitie este un sport amator in Romania, asa ca orice pasionat de sailing este binevenit sa ne ajute sa il promovam. “Combinatia dintre pasiunea pentru sailing si placerea de a trai” este motto-ul clubului si sta la baza formarii echipelor noastre, asa ca vino sa ne cunoastem, sa-ti spunem mai multe despre club si, de ce nu, sa-ti ocupi locul intr-una dintre echipele Sail La Vie.

De ce sa devin membru “Sail La Vie”?

  • Ai preturi speciale la toate evenimentele organizate de club;
  • Ai reduceri la toate produsele din sectiunea Sailing (croaziere, plimbari pe mare, evenimente si petreceri pe velier, cursuri de navigatie);
  • Poti solicita Skipper’s Card, care iti aduce oferte speciale de la Partenerii nostri;
  • Posibilitatea de a-ti crea un cont online si de a interactiona cu ceilalti membri ai clubului.